Over ons

Wij maken trappen

Voor flatgebouwen, bedrijfshallen, scholen en kleinere woon- en bedrijfspanden fabriceren wij ook vlucht- en noodtrappen. Deze zijn vaak verzinkt. Wij kunnen deze leveren met of zonder bordes.

Verzinkte trap

De meest ultieme afwerking is thermisch verzinkt. Hierbij wordt een dunne zinklaag over het staal door middel van onderdompeling in een vloeibaar zinkbad.

buitentrap

Het is ook mogelijk om de trap te voorzien van een kleur. Dan wordt er over de zinklaag een poedercoating in de buitenste RAL-kleur glans.

weerbestendige trap

Een andere oplossing is het trapframe uit te voeren in roest vrij staal (RVS), dit is ideaal voor trappen die tegen alle types weer bestendig is.

Verzinkte stalen trappen zijn een populaire keuze in de bouw- en constructie-industrie vanwege hun duurzaamheid en esthetische uitstraling. Bij het verzinken van een stalen trap wordt een laag zink aangebracht op het oppervlak van het staal om corrosie en roestvorming te voorkomen. Dit proces creëert een sterke en langdurige bescherming die bestand is tegen de elementen en de tand des tijds.

Bij het ontwerpen van verzinkte stalen trappen wordt rekening gehouden met verschillende factoren, waaronder de locatie, het beoogde gebruik en de veiligheid van de gebruikers. Het ontwerp kan variëren van eenvoudig en functioneel tot meer complexe en esthetisch aantrekkelijke ontwerpen die bijdragen aan de uitstraling van een gebouw of woning.

Verzinkte stalen trappen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant. Of het nu gaat om een ​​buitentrap voor een commercieel gebouw, een trap voor een woonhuis of een industriële trap voor een fabriek, er zijn veel mogelijkheden om aan de behoeften van elke klant te voldoen.

Als u op zoek bent naar een duurzame en esthetische trapoplossing, is een verzinkte stalen trap een uitstekende keuze. Onze professionele en ervaren team van experts staat klaar om u te helpen bij het ontwerpen, produceren en installeren van de perfecte trap voor uw behoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek de voordelen van verzinkte stalen trappen.

Lastafel Verzinktetrappen

De buitentrap, een weerbestendige trap met vele mogelijkheden!

De meest ultieme afwerking is thermisch verzinkt. Hierbij wordt een dunne zinklaag over het staal door middel van onderdompeling in een vloeibaar zinkbad. Het is ook mogelijk om de trap te voorzien van een kleur. Dan wordt er over de zinklaag een poedercoating in de buitenste RAL-kleur glans. Een andere oplossing is het trapframe uit te voeren in RVS, maar dit is duurder.

specialist in