Over ons

Wij maken trappen

Voor flatgebouwen, bedrijfshallen, scholen en kleinere woon- en bedrijfspanden fabriceren wij ook vlucht- en noodtrappen. Deze zijn vaak verzinkt. Wij kunnen deze leveren met of zonder bordes.

Verzinkte trap

De meest ultieme afwerking is thermisch verzinkt. Hierbij wordt een dunne zinklaag over het staal door middel van onderdompeling in een vloeibaar zinkbad.

buitentrap

Het is ook mogelijk om de trap te voorzien van een kleur. Dan wordt er over de zinklaag een poedercoating in de buitenste RAL-kleur glans.

weerbestendige trap

Een andere oplossing is het trapframe uit te voeren in roest vrij staal (RVS), dit is ideaal voor trappen die tegen alle types weer bestendig is.

Lastafel Verzinktetrappen

De buitentrap, een weerbestendige trap met vele mogelijkheden!

De meest ultieme afwerking is thermisch verzinkt. Hierbij wordt een dunne zinklaag over het staal door middel van onderdompeling in een vloeibaar zinkbad. Het is ook mogelijk om de trap te voorzien van een kleur. Dan wordt er over de zinklaag een poedercoating in de buitenste RAL-kleur glans. Een andere oplossing is het trapframe uit te voeren in RVS, maar dit is duurder.

specialist in